Cernica Residence Villas – la 20 de minute de centrul capitalei

Un complex rezidential de vile si un complex rezidential de apartamente, in doua cuvinte – Cernica Residence, locul pe care il veti putea numi – acasa.

 

 

Cernica Residence Villas este un complex rezidenţial ce cuprinde 21 de vile cu un etaj, fiecare dispunând de un garaj pentru 2 maşini şi o curte interioară de până la 1.300 mp. Un proiect de calitate europeana si standarde ridicate de constructie, Cernica Residence Villas reprezinta locul ideal pentru o viata linistita in mijlocul naturii.

 

Locatie:
Cernica Residence Villas se află în partea de est a Bucureştiului, la 5 minute de ieşirea spre Pantelimon, pe drumul spre comuna Cernica. Accesul se poate face dinspre strada Cernica, şoseaua de centură sau DN3.

 

 

 

Avantaje:
De ce sa alegeti sa locuiti intr-o vila în Cernica Residence? Pe lângă liniştea şi aerul curat specifice zonei din jurul pădurii, veţi avea avantajul de a vă afla aproape de hipermarket-urile Cora, Selgros şi Bricostore, iar împrejurimile vă oferă zeci de posibilităţi de petrecere a timpului liber. Spaţiul de până la 1.300 mp pentru fiecare curte în parte este suficient pentru organizarea a numeroase activităţi în aer liber, De asemenea, copiii dumneavoastră nu se vor plictisi pe terenurile de joacă special amenajate.

 

 

 

Mai multe detalii pe www.cernica-residence.ro

 

 

Alte articole