Care este profilul cumparatorului de apartamente?

In urma targurilor imobiliare din aceasta toamna, dezvoltatorii au reusit sa contureze mai bine profilul celor interesati de apartamente in acest moment in capitala.

 

Cerea de case este inca foarte mare si o mare parte din dezvoltatori s-au adaptat nevoilor cumparatorilor, bugetelor reduse ale acestora dar si efectelor negative ale crizei.
Cuplurile tinere, pana in 30 de ani, cu sau fara copii, cauta invariabil garsoniere sau maxim apartamente cu doua camere, locuinte care sa se incadreze cat mai bine in programul Prima Casa.

 

Familiile cu varste cuprinse intre 35 si 45 de ani, cu copii, sunt interesate de locuinte cu 3 sau 4 camere. Majoritatea acestora locuieste in doua maximum trei camere si are nevoie de mai mult spatiu. Ideal pentru acestia ar fi sa-si vanda actualul apartament si, cu banii incasati pe acesta plus rate direct la dezvoltator pentru restul de bani, sa-si cumpere unul mai mare.

 

In cadrul targului TIMON, Adama a avut oferte promotionale atat pentru apartamentele de doua camere cat si pentru cele de 3 camere, cu preturi pornind de la 63.318 Euro + TVA si pana la 108.000 Euro cu TVA inclus. Pe parcursul ultimului targ la care am participat cei mai interesati au fost tinerii, care doresc achizitionarea apartamentelor de doua camere declara Asher Lax, VP Marketing & Sales la Adama.

Alte articole