Repatriere decedati din tari europene – solutii in caz de nevoie

Orice subiect legat de deces si inmormantare este unul sensibil, insa informatiile sunt extrem de importante la nevoie. Chiar daca nu ne place, moartea este o chestiune cu care ne confruntam toti in viata, la un moment sau altul, mai ales la nivel de familie. A avea grija de cei dragi inseamna inclusiv a rezolva tot ceea ce tine de inmormantare.

Daca decesul s-a produs cand persoana era in alta tara decat cea de domiciliu, se impune in mod normal repatrierea decedatului, pentru inmormantare in tara natala. In conditiile in care foarte multi romani muncesc, traiesc provizoriu sau doar calatoresc in strainatate, se poate intampla sa fie nevoie de transport funerar international.

Repatriere decedati Italia, Spania, Germania sau alte tari europene – iata unele nevoi ce se pot impune. Repatrierea se poate face pe calea aerului sau pe cale rutiera. In ambele cazuri, ideal este sa colaborati cu o firma de specialitate, care se ocupa de toate documentele si rezolva inclusiv transportul propriu-zis, respectand atat partea de legislatie, cat si partea de transport in conditii foarte bune (se impun respectarea anumitor detalii, pentru ca totul sa fie perfect).

„Funerare Rainbow Dorobantu executa transport funerar international cu autoturisme funerare dotate cu sisteme de refrigerare. Funerare Rainbow Dorobantu repatrieaza persoanele decedate atat din Europa cat si din statele non UE. Compania se ocupa de toata birocratia, de logistica, de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru transportul decedatului”, se precizeaza pe website-ul unei firme de profil. Consultanta este oferita non stop, in mod gratuit.

Transport Funerar International se face de obicei pe cale rutiera, chiar daca dureaza putin mai mult decat cu avionul. Alegerea este determinata insa de costurile ceva mai reduse. In orice caz, specialistii unei companii de profil vor oferi in orice situatie idei si alternative, iar clientul va alege ceea ce prefera. Important este ca repatrierea decedatului sa fie facuta in termenul stabilit, in bune conditii. Daca este cazul, prin prisma parteneriatelor internationale, se poate rezolva chiar si incinerarea intr-o alta tara, urmata de repatrierea cenusei. Online sau telefonic se poate cere o estimare de pret, oferindu-se detaliile cu privire la serviciile ce sunt necesare.

Alte articole