Aura Investments lanseaza un proiect rezidential in Snagov

Compania imobiliara israeliana Aura Investments va investi circa 25 de milioane de euro pentru constructia unui complex rezidential in Snagov, care va cuprinde 250 de locuinte, a declarat presedintele firmei, Joseph Saliah, pentru Mediafax.

"Am achizitionat deja terenul de 25.000 de metri patrati, pe care am platit circa doua milioane de euro. Proiectul va cuprinde 250 de locuinte, valoarea investitiei fiind de circa 1.000 de euro pe metru patrat, respectiv aproximativ 25 de milioane de euro", a spus Saliah.

Aura Investments va dezvolta, in parteneriat cu Globe Trade Center, o retea de centre comerciale in principalele orase din tara, pana in 2011, planurile companiilor incluzand 20 de unitati. Primele trei proiecte vor fi localizate in Buzau, Suceava si Piatra Neamt, cu investitii totale de circa 60 de milioane de euro.

Compania mai detine in Bucuresti un centru comercial, Nasaud Shopping Center, localizat in zona de sud a Bucurestiului, pe strada Nasaud.

Proiectul, cu o suprafata construita de 5.500 metri patrati, dezvoltat pe un teren de 10.000 de metri patrati a reprezentat o investitie de sapte milioane de euro, a spus Saliah. Nasaud Shopping Center a fost finalizat la sfarsitul anului trecut si a fost inchiriat in proportie de 50%. In magazin este localizat un supermarket Penny Market.

Sursa: Mediafax

 

Alte articole