Asigurarea obligatorie de locuinta online

Alege sa-ti faci asigurarea obligatorie a locuintei intr-un mediu sigur si confidential! Asigurarea obligatorie a locuintei a devenit obligatorie in Romania, legea prevazand amenzi pentru cei care nu au incheiat pana pe 5 august 2011 o polita de asigurare obligatorie.

 

 

Societatile care ofera un astfel de serviciu sunt urmatoarele: ABC Asigurari, Astra Asigurari, Ardaf, Carpatica Asig, Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurari, Euroins Romania, Generali, Grawe Romania, Groupama Romania, Uniqa sau Platinum Asigurari. Ele ofera polita de asigurare obligatorie a locuintei in 2011 pentru 10 sau 20 de euro, in functie de tipul de imobil detinut.

 

Astfel, constructiile cu fundatie de beton sau lemn vor plati 20 de euro si vor fi despagubite cu 20.000 euro, iar cele din chirpici vor plati doar 10 euro si le vor fi acoperite daune totale in valoare de 10.000 euro. Polita de asigurare se plateste anual, proprietarul avand drepturi depline in a-si alege societatea la care o va incheia pe termen de 12 luni.

 

Unul dintre site-urile prin intermediul caruia romanii isi pot asigura locuinta este www.asigurare-obligatorie-locuinta.com un portal recent lansat, securizat si plin cu informatii utile. Completand un formular cu datele din buletin si ale locuintei, acestia au posiblitatea de a incheia o asigurare obligatorie in mai putin de cateva minute!

Ionut Obreja, ionut.obreja@gmail.com
ionut.obreja@gmail.com
http://www.asigurare-obligatorie-locuinta.com 

Alte articole