Asigurarea Obligatorie a Locuintelor: portal dedicat cumpararii online a asigurarii obligatorii a locuintelor

Asigurarea Obligatorie A Locuintelor (PAD) este disponibila si online, odata cu lansarea www.AsigurareaObligatorieALocuintelor.ro, portal dedicat cumpararii online a Asigurarii Obligatorii A Locuintelor PAD.

Portalul este dedicat proprietarilor de locuinte care vor sa isi incheie rapid si sigur aceasta asigurare, fiind lansat de PLATINUM Asigurari pentru a face mai accesibila achizitionarea politei obligatorii de asigurare a locuintelor in contextul in care, pe data de 5 august, expira ultimul termen limita pentru incheierea acesteia, conform ultimelor reglementari legale.

 

PLATINUM Asigurari – Reasigurari este unul dintre principalii membri fondatori si actionari ai PAID (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale) si este autorizat pentru incheierea Asigurari Obligatorii A Locuintelor (PAD), in conformitate cu legislatia in vigoare, participand cu 15% la capitalul social al PAID, cota maxima permisa de lege.

Anca Babaneata, CEO PLATINUM: "Am lansat acest portal pentru a veni in intampinarea celor care, incepand cu 05 august, trebuie sa isi incheie, conform legii, asigurarea obligatorie a locuintelor contra celor 3 dezastre naturale: cutremur, inundatii si alunecari de teren. Avantajele oferite de portal sunt simplitatea si rapiditatea cu care iti poti incheia polita obligatorie a locuintelor PAD: orice proprietar de locuinta interesat de incheierea unei polite PAD are nevoie doar de un computer si o conexiune la internet; accesand www.AsigurareaObligatorieALocuintelor.ro si introducand datele locuintei pe care doreste sa o asigure, poate efectua plata online, cu cardul, generandu-i-se in timp real polita PAD care poate fi verificata, imediat dupa emitere, direct de pe site-ul oficial al PAID.

 

Tranzactiile sunt securizate, plata si transferul datelor personale efectuandu-se intr-un mediu protejat prin certificate digitale de securitate recunoscute. Totodata prin aceasta initiativa ne dorim sa sprijinim activitatea PAID ai carei membri fondatori suntem".

5 august 2011 este data limita de la care primariile pot aplica amenzi celor care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintelor pana la aceasta data.
Valoarea amenzilor se situeaza intre 100-500 ron in timp ce valoarea primei de asigurare este de 10 respectiv 20 euro in functie de tipul locuintei.

 

Pana la aceasta data PLATINUM Asigurari a incheiat un numar de peste 80.000 de polite PAD si estimeaza sa incheie pentru urmatorul an peste 100.000 de polite PAD.

In acelasi timp, pentru a veni in intampinarea nevoilor de asigurare completa a locuintei, PLATINUM Asigurari ofera posibilitatea achizitionarii pachetului PAD Extins, pachet prin care proprietarii de locuinte primesc 2 polite: asigurarea obligatorie PAD si Asigurarea Facultativa a Locuintei CASA MEA PAD EXTINS la un cost total avantajos.
 

Alte articole