Ansamblul Rezidential Parcul Privighetorilor

Ansamblul Rezidential Parcul Privighetorilor -vine cu propunerea de a achizitiona apartamente noi de lux, finisate cat si apartamente cu terasa.
Combinatia stilului arhitectural traditional cu cel modern, terasele romantice cu forme diferite, iar zidaria simpla a fatadei alternata cu pereti decorativi va ofera un camin elegant si sofisticat. Aici gasiti spatiile adecvate tuturor functiilor necesare unei locuinte confortabile.

 

Locatie:
Ansamblul Rezidential Parcul Privighetorilor se afla in Baneasa, pe Aleea Privighetorilor nr 85-85A, in apropierea Soselei Bucuresti-Ploiesti si a Academiei de Politie. Constructia se intinde pe un teren de 4685 mp si prezinta 118 apartamente de lux. Puteti ajunge in Ansamblul Rezidential atat cu masina, cat si cu autobuzele 148,167 si 301(statia de autobuz fiind chiar in fata terenului); acestea fac legatura cu puncte importante ale capitalei: metroul Pipera (linia 167), Aeroportul International Aurel Vlaicu, Piata Presei Libere, Piata Montreal (linia 148), Piata Charles de Gaulle, Piata Dorobantilor, Piata Romana (linia 301)

 

Avantaje:

– apartamentele se afla in vecinatatea Padurii Baneasa
– luminozitatea naturala permanenta confera o atmosfera placuta  apartamentelor
– terasele spatioase si geamurile mari redau extensia spatiului de locuit
– intimitatea si linistea oferita de locuintele de la parter cat si de penthouse-urile care au gradina lor proprie
– compartimentarea eficienta si suprafetele generoase ofera intimitate familiei tale

 

 

 

Pentru mai multe detalii accesati www.parculprivighetorilor.ro

 

 

Alte articole