Zona Comerciala Baneasa prinde contur

Prima faza a Zonei Comerciale Baneasa, cel mai mare spatiu comercial din Europa Centrala si de Est situat in partea de nord a capitalei, a fost finalizata cu succes o data cu deschiderea Galeriei Mobexpert si este gata sa-si intampine cumparatorii bucuresteni si nu numai. Pana in acest moment, prima faza a Zonei Comerciale Baneasa cuprinde Metro, reteaua “cash & carry” deschis anul trecut, galeria comerciala Feeria si cel mai de succes hypermarket de pe piata internationala Carrefour, inaugurate in luna aprilie 2006, Bricostore cunoscutul concept “Do it Yourself” deschis in luna mai a anului 2006 si Galeria Mobexpert producatorul si comerciantul de mobila numarul 1 din Romania, recent inaugurat, sunt toate la dispozitia clientilor.

A doua faza a Zonei Comerciale Baneasa va fi finalizata la sfarsitul anului viitor si cuprinde: Ikea, cel mai de succes comerciant de mobila la nivel international, Moto City un spatiu dedicat expunerii cu vanzare a renumitelor marci de masini din intreaga lume si Baneasa Shopping City, cel mai mare centru comercial din Romania.

Baneasa Shopping City va oferi cumparatorilor peste 220 de magazine la inalte standarde europene. Baneasa Shopping City va avea spre deosebire de alte mall-uri deja existente pe piata romaneasca, primul “food court” din tara construit pe trei nivele, cu o larga deschidere spre zona de distractie din jurul sau. Aceasta zona va aduce in premiera in Romania numeroase posibilitati de petrecere a timplului liber adresate intregii familii. Toti cei care vor dori sa se bucure de cumparaturi, pot veni in Baneasa Shopping City, incepand cu toamna anului 2007, atunci cand mall-ul va fi operational.

Zona Comerciala Baneasa deschisa integral la sfarsitul anului viitor, va oferi peste 250.000 mp suprafata comerciala reprezentand cea mai larga oferta de magazine de moda, unitati de servicii si spatii de petrecere a timpului liber, devenind in scurt timp o destinatie unica de cumparaturi si distractie pentru intregul Bucuresti.

Zona Comerciala Baneasa este una dintre cele 3 parti integrate ale Proiectului Baneasa, cel mai mare concept de dezvoltare urbanistica din Europa Centrala si de Est. Investitia totala a intregului proiect se ridica la suma de 1.2 miliarde de Euro si este dezvoltat pe o suprafata de 221 de hectare. In ansamblul sau, Proiectul Baneasa va oferi pietei peste 250.000 mp suprafata construita prin Zona Comerciala Baneasa, un numar de 3000 de unitati locative moderne prin Zona Rezidentiala precum si cel mai mare parc de afaceri din Romania numit Baneasa Business & Technology Park care va oferi pietei circa 160,000 m2 spatii de birouri de inalta calitate.

Alte articole