Vilele din Pipera – la preturi mici dar fara cumparatori

Desi preturile caselor din Pipera au scazut cu 20-50%, cumparatorii nu se prea inghesuie. Astfel ca unii proprietari au vandut vile care erau evaluate la 170.000 de euro cu pretul de 135.000 de euro.

 

Sorin Serbanescu, agent imobiliar la General Service 2000, explica: "Cei care au vile in Pipera le-au cumparat foarte scump in 2007-2008. Se construiau case pe banda rulanta, iar clientii spuneau «Lasati ca pun eu gletul» numai sa cumpere mai ieftin, cu 200.000 de euro. Acum pretul a scazut la 150.000 de euro."

 

Autoritatile locale au investit in infrastructura din Pipera si in ciuda acestui fapt clientii intarzie sa apara, potrivit publicatiei Money.

"Clientul vine la fata locului, vede ca totul e frumos, iar cand se trece la discutia concreta spune ca se mai gandeste. Pipera este o oala de miere pentru ursi; lumea care vine la vizionari are asteptari de la zona asta", adauga Serbanescu.

 

Majoritatea proprietarilor care au scos la vanzare casele din Pipera sunt cei care de la bun inceput au investit in constructii cu scopul de a le vinde ulterior. 

Alte articole