Un nou concept imobiliar – bazaruldecase.ro

Portalul de Publicitate Imobiliara www.bazaruldecase.ro lanseaza un nou concept unic care va fi concurentul agentiilor imobiliare, adresandu-se celor care doresc sa cumpere o casa fara comision si fara intermediari.

 

De la lansarea sa in mai 2009 si pana in prezent portalul www.bazaruldecase.ro promoveaza conceptul American de succes FSBO(For Sale by Owner), destinat exclusiv proprietarilor, avand o mare eficienta in tranzactiile imobiliare directe, devenind astfel si in Romania un concept de mare succes.

 

Acum la doi ani de la lansarea sa portalul de publicitate imobiliara promoveaza un nou concept propriu unic care este adresat exclusiv cumparatorilor, se doreste sa fie la fel de util ca si conceptul initial adresat proprietarilor, astfel cele doua concepte sa genereze tranzactii imobiliare fara comisioane.

Acest serviciu va furniza celor care se aboneaza, toate anunturile aparute de la persoanele particulare, publicate in Romania.

 

Practic abonatul primeste zilnic pe mail toate anunturile date de catre persoanele particulare in acea zi, in acest fel cumparatorul are acces la aceleasi informatii care le au si agentiile imobiliare.

La acest serviciu optional se poate adauga consultanta imobiliara si se pot furniza anunturi mai vechi pana la doi ani in urma. 

Alte articole