Un nou concept de amenajari interioare: Domicilio

Un nou concept de amenajari interioare, Domicilio va asteapta in showroomul de corpuri de iluminat si mobilier. Piese celebre puteti gasi in Str. Trifesti, 11 15, Bucuresti, de luni pana sambata, intre 10.00 si 20.00.

 

Fie ca sunteti acasa sau la birou, va doriti sa simtiti energia pozitiva pe care incaperea v-o ofera. Domicilio este o companie care importa mobila, corpuri de iluminat si accesorii de calitate cu un design special pentru casa sau biroul dumneavoastra.

 

Veti avea parte de cele mai bune sfaturi, fie ca este vorba de stil, material sau culori. Piese celebre ale marilor case de design interior va vor ajuta sa va creati mediul cu care va identificati si in care va face placere sa stati. Canapele si fotolii din piele sau din stofa; mese de birou din sticla, lemn sau plastic; scaune office sau de design; mese deosebite pentru dining; lustre, lampadare, veioze futuriste sau clasice; oglinzi de diferite forme; tablouri de diferite marimi pe toate le gasiti, la cele mai bune preturi. Domicilio va asigura confortul fizic si psihic.  

Alte articole