Transport international pentru animale: caini si pisici care calatoresc in siguranta

In diferite situatii, posesorii de animale de companie pot avea nevoie ca acestea sa fie „expediate” in alte tari din Uniunea Europeana; fiind vorba de animale vii si mai ales de prieteni (ba chiar membri de familie, se poate spune in unele cazuri), evident ca se doreste ca pisicile si cainii sa calatoreasca in cele mai bune conditii, fara compromisuri in privinta sigurantei. Mai mult decat atat, sa poata avea cat de cat confort, in ciuda calatoriei lungi si… probabil plictisitoare.

Exista o companie, cu sediul in Bucuresti, Sos. Viilor 94, Bl. CFR, Sc. C, Et. 2, Ap. 4, Sector 5, care ofera transport international de animale de companie catre tari precum Ungaria, Austria, Germania, Franta, Olanda, Belgia si Anglia (UK). Pe website-ul www.transport-animale.net se pot afla informatii complete despre datele de calatorie, se pot face rezervari sau se pot gasi date de contact pentru orice intrebari suplimentare.

„Suntem o companie cu capital romanesc si avem ca obiect principal de activitate transportul animalelor, pe plan local si international. Avem o experienta vasta in acest domeniu si ne place sa credem ca la ora actuala suntem cei mai buni din Romania pe acest segment. Permanent investim in logistica si in oameni. Suntem inconjurati de oameni tineri, dinamici, care iubesc foarte mult animalele si care inteleg foarte bine comportamentul acestora”, se mentioneaza pe website-ul firmei.

Transportul este facut in conditii absolut legale si sigure, caci compania detine autorizatie emisa de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor. Nimic nu este lasat la voia intamplarii si sunt validate cele mai inalte norme de etica in domeniu. Astfel, animalele au soferi, dar si ingrijitori dedicati. Masinile sunt dotate cu instalatie de climatizare automata, precum si inregistrator de temperatura.

Cainii si pisicile (fiecare in cate o cusca bine ancorata in masina) primesc in mod regulat hrana si apa, ba chiar si plimbari in lesa, in functie de ceea ce se stabileste cu stapanii. „Masinile pe care le folosim, pentru transportul animalelor, au fost special modificate astfel incat sa confere confort si siguranta micutelor animale. Iubim animalele si de aceea suntem adevarati profesionisti in transportul animalelor”, mai spun reprezentantii firmei. Cei interesati de astfel de servicii pot vizita si pagina de Facebook (https://www.facebook.com/transport.animale.europa) sau cea de Google Plus (https://plus.google.com/+TransportanimaleBucuresti).

Alte articole