Targul international de mobila BIFE TIMB, organizat de Romexpo

Romexpo organizeaza in perioada 31 august – 4 septembrie 2011, cea de-a XX-a editie a Targului international de mobila, produse din lemn, accesorii pentru mobila, decoratiuni interioare, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului – BIFE TIMB.
Targul international de mobila BIFE TIMB, organizat de Romexpo, aniverseaza cea de-a XX-a editie

 

 

Oferta de participare la BIFE TIMB va fi comunicata catre firmele potential expozante incepand cu data de 3 martie. Romexpo va oferi firmelor participante, prin sustinerea Camerelor de Comert si Industrie din Romania, reduceri semnificative la tarifele de participare printr-o politica tarifara adaptata conditiilor actuale de piata.

 

Cea de-a XX –a editie a Targului International de Mobila BIFE TIMB va oferi atat expozantilor, vizitatorilor specialisti cat si publicului larg, o serie de evenimente precum:

 

 

– Salonul Viitorului – concurs de design contemporan
– Concursuri demonstrative pe diverse sectiuni precum: fasonare mecanica, productie mobilier sau design de interior
– Zone demonstrative
– Premiul Vizitatorului
– Seminarii internationale de cercetare si instruire in domeniul industriei lemnului

 

BIFE 2010 a reunit peste 200 de firme expozante din 12 tari (cu participare reprezentativa din Germania, Italia, Polonia si Turcia), pe o suprafaţă de 21.000 metri patrati, inregistrand un numar de aproape 20.000 de vizitatori. 

Alte articole