Targul Imobiliar National tIMOn – investitie de 700.000 de euro

Targul imobiliar din Piata Constitutiei, care va incepe in 13 octombrie, a ajuns la o investitie de 700.000 de euro, de la 500.000 de euro cat a fost precedentul. Aceasta investitie vine si cu o suprafata mai mare cu 1.800 de metri patrati decat expozitia anterioara.

 

Targul isi va pastra conceptual de all inclusive. “Oamenii care au nevoie de case mai au si alte nevoi adiacente. Gradinile, mobilierul si decoratiunile, electrocasnicele si chiar masinile nu sunt doar machete care sa umple un spatiu expozitional”, a declarat Vlad Vlasceanu, director tIMOn. Astfel, curtea expozitiei va gazdui si doua case-model, in marime naturala. Una de lemn si cealalta pe structura metalica. Aceste modelele reprezinta cele mai ieftine variante de construire in momentul de fata, potrivit publicatiei Financiarul.

 

In comparatie cu editiile anterioare, targul are un spatiu expositional mai mare cu 1.800 mp, dintre care 800 mp reprezinta pavilionul expozitional mobil dedicat Mobi&Deco, iar 1.000mp va fi suprafata de expunere in curte, pentru masini si gradini. 

Alte articole