Targul Imobiliar National, 19 – 22 aprilie 2012

Ai o locuinta de vanzare? Editia din aceasta primavara a tIMOn – Targul Imobiliar National iti ofera solutia.
Vino in perioada 19 – 22 aprilie 2012 la tIMOn, in Piata Constitutiei, si poti sa iti alegi un broker imobiliar prin care sa iti vinzi casa avantajos chiar pe perioada targului, la standul Bursadeimobile.ro
Daca ai o proprietate de vanzare si doresti sa beneficiezi de serviciile profesioniste ale unui broker imobiliar acreditat de catre Asociatia brokerilor Imobiliari – ABI, venim in intampinarea ta cu un voucher.

 

Vinde-ti proprietatea prin intermediul unui broker ABI si ai reducere 100 euro din valoarea comisionului destinat agentului imobiliar, la finalizarea tranzactiei. Voucherul il primesti chiar la intrarea in targ.De ce merita sa lucrezi cu un broker ABI?
Beneficiezi de o evaluare corecta a proprietatii si de stabilirea unui pret real de vanzare.
Proprietatea este promovata pe canalele de marketing inaccesibile publicului larg, accentuand punctele forte ale imobilului, maximizand astfel sansele de vanzare ale proprietatii.

 

Ai parte de timp si confort – esti scutit de telefoanele curiosilor si de vizionarile inutile, fiind implicat doar atunci cand se ajunge in faza avansata de tranzactionare.
Brokerii ABI au asigurare profesionala care acopera orice paguba produsa clientilor din omisiune, neglijenta, greseala sau nestiinta!

 

Esti in cautarea unei locuinte intr-un ansamblu nou? tIMOn este targul unde gasesti toata oferta de apartamente noi in ansamblurile disponibile pe piata. La aceasta editie, tIMOn si Proiecte.biz iti pregatesc o noutate – Proiecte Tour. 

Alte articole