Solutie profesinla pentru vopsirea acoperisului

Acoperisul este elementul casei expus cel mai intens actiunii factorilor externi. Ploile, vantul si razele soarelui afecteaza in primul rand acest element si, chiar daca la construcite, ati optat pentru un sitem structural foarte bun care nu prezinta probleme, la nivelul culorii tiglelor se poata observa cu siguranta o tendinta a acestora catre o tenta pala, mai ales daca acestea nu sunt din tabla. Daca observati aceasta problema la nivelul acoperisului dumneavoastra, exista o solutie simpla si eficienta care ii va reda culoare vie din momentul predarii lucrarii.

Vopseaua pentru Tigla si Azbociment propusa de EMEX este solutia simpla si eficienta care va va ajuta sa va renovati singuri acoperisul. Compozitia produsului a fost elaborata de asa natura incat sa asigure o putere mare de acoperire, ceea ce determina o scadere semnificativa a consumului de vopsea, dar si de timp si efort in aplicare. Chiar daca nu sunteti experimentati in activitatea de vopsire, solutia va asigura obtinerea unor rezultate calitative si durabile.

Ca mod de aplicare, solutia nu necesita conditii speciale, tot ceea ce trebuie sa faceti este curatarea prealabila a suprafetei. Eventualele impuritati care se regasec pe tigle ar putea dauna aderentei. De asemenea, solutia poate fi aplicata pe orice suprafete de baza minerala beton, zidarie, BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton (rigips), conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, dar si pe suprafete ca OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat.

Prin aplicarea acestei solutii, acoperisul dumneavoastra va beneficia de un strat protector impotriva radiatiilor ultraviolete si a umezelii, ceea ce determina o durabilitate sporita a culorii in starea ei initiala.
 

Alte articole