Showroom AirsoftMegastore in Constanta – si mai multe resurse pentru jocul de airsoft

Reprezentantii magazinului online airsoftmegastore.ro ii asteapta pe pasionatii de airsoft si in noul showroom deschis in Constanta, pe Bd. Mamaia nr. 20, intr-o zona usor de localizat inclusiv de catre turisti, in timpul sezonului estival pe litoralul romanesc.

Asa cum este de asteptat, in acest showroom airsoft constanta gasesti o multime de produse din domeniu, pe care le poti analiza de aproape, completand experienta din mediul online. „Showroom-ul nostru a fost gandit sa gazduiasca jucatorii constanteni de airsoft, dar totodata ofera deliciul unei experiente unice turistilor aflati la mare sau vizitatorilor aflati in tranzit prin Constanta. Organizat pe doua etaje, si atent aranjat in magazinul nostru puteti gasi toata gama de articole necesare practicarii jocului de airsoft”, spun reprezentantii AirsoftMegastore.

Insa este vorba de mai mult decat de un simplu magazin airsoft constanta, oricat de impresionant ar fi acesta. Dincolo de modernul spatiu de shopping exista practic posibilitatea de socializare, de informare – interactiune posibila atat intre vizitatorii magazinului, cat si intre acestia si expertii AirsoftMegastore, angajati cu experienta relevanta in domeniu.

Tocmai pentru a incuraja aceasta interactiune exista canapele comode unde vizitatorii sunt invitati sa se relaxeze la o cafea: „Va asteptam pe canapele noastre confortabile sa stam la o cafea si sa discutam despre ce platforma vi se potriveste cel mai bine”. O multime de produse pot fi admirate in magazinul airsoft constanta in mod direct, insa pentru ca diversitatea sa fie maxima se pot consulta si cataloagele celor mai mari producatori in materie din lume, disponibile de asemenea in showroom.

Magazinul este structurat in prezent pe doua etaje, insa planul este chiar de dezvoltare a acestui spatiu. De la veste tactice pana la uniforme pentru contractori, in showroom puteti gasi si proba peste 1000 de articole vestimentare. In prim-plan vor fi mereu cu siguranta armele de airsoft, replici care impresioneaza de la prima vedere. Peste 200 de arme sunt permanent disponibile in colectia din AirsoftMegastore din Constanta.

Alte articole