Brandul Ogorul se dezvolta atat offline, cat si online

Pentru cei care au afaceri in domeniul agricol, precum si pentru cei pur si simplu pasionati de activitatile in sfera „casa si gradina”, brandul Ogorul este unul tot mai apropiat. Brise Group, un adevarat imperiu agricol cu volum impresionant de business in ultimul an, si-a propus extinderea accelerata a brandului Ogorul, atat in mediul offline, cat si pe internet. Astfel, pe de o parte se extinde continuu reteaua de magazine de tip „home and garden”, unde se pot gasi produse diverse, de la echipamente agricole si seminte legume profesionale, pana la… cizme de cauciuc.

Magazinul online Ogorul.ro a fost lansat cu un concept modern, usor de utilizat chiar de persoane mai putin initiate in e-commerce. Varietatea de produse este foarte mare, iar preturile prietenoase. Poti cumpara motosape sau motocultoare, poti comanda ingrasaminte, pesticide, produse de zootehnie etc.

„Magazinele Ogorul vin in intampinarea dumneavoastra cu cele mai bune solutii, pentru ca munca grea sa devina mai usora si sa aiba rezultatele dorite. Suntem oameni dedicati si iubitori ai pamantului, gata sa gasim intotdeauna raspuns si solutii pentru intrebarile / situatiile dumneavoastra. Proiectul Ogorul, nu vizeaza doar activitatile agricole. Comercializam o gama variata de produse destinate casei si gradinii, amenajarilor exterioare,scule si unelte electrice”, se precizeaza pe website.

Planurile celor de la Ogorul sunt ambitioase pentru urmatorii ani, vorbindu-se de o retea foarte extinsa de magazine offline, in multe judete ale Romaniei. Magazinele se deschid in general in zone rurale, in sate in jurul carora exista suprafete agricole de mari dimensiuni.

Inca de acum insa orice persoana (agricultor, fermier sau doar… proprietar de casa si gradina) poate beneficia de ofertele din magazinul online ogorul.ro, indiferent de zona in care ar locui sau in care isi desfasoara activitatea de specialitate. Comenzile transmise pe internet sunt onorate rapid si expediate la nivel national, in cele mai bune conditii, prin intermediul firmelor de curierat.

Pe website exista mereu campanii promotionale, astfel incat este recomandata abonarea la serviciul gratuit de newsletter, pentru a primi mereu preturile speciale direct pe email. Cei de la Ogorul ofera nu doar produse, ci si consultanta si chiar posibilitatea de finantare, in anumite conditii, pentru fermierii care isi doresc dezvoltarea activitatii si cresterea performantelor. Acum, in prag de iarna, foarte comandate sunt inclusiv modelele de freze de zapada disponibile in oferta Ogorul.

Alte articole