Raiffeisen Bank lanseaza un credit promotional, alternativa la Prima Casa

Raiffeisen Bank anunta ca derularea programului Prima Casa (partea a 3-a) a ajuns la final, plafonul de garantare alocat (25 milioane euro) fiind integral epuizat.

 

Pentru a veni in sprijinul clientilor care au depus deja documentatii de credit Prima Casa si nu se vor mai califica pentru plafonul alocat de catre stat sau a celor interesati de achizitionarea primei lor case, Raiffeisen Bank lanseaza un credit promotional – „Prima ta locuinta Raiffeisen”.

 

Produsul va fi disponibil in EUR, cu o dobanda de 5,55% pe an (pentru clientii care isi incaseaza veniturile in cont curent la banca) si 5,95% pe an (oferta standard).

"Programul Prima Casa are succes si primim foarte multe solicitari in fiecare zi, iar pentru noi e foarte important sa nu ne dezamagim clientii si le oferim o solutie de finantare in conditii cat mai apropiate de cele pentru creditul Prima Casa. Ramanem fideli principiului de a oferi acest produs promotional pentru achizitionarea primei locuinte si tocmai de aceea am facut tot posibilul sa pastram parametrii creditului cat mai apropiati de cel cu garantie de la stat” a spus Radu Topliceanu, Director Executiv, Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

 

Perioada de valabilitate a ofertei pentru creditul promotional “Prima ta locuinta Raiffeisen” este 21 martie – 20 iunie 2011. Banca finanteaza pana la 85% din imobilul adus in garantie.

De exemplu, rata pentru un credit promotional Prima Casa Raiffeisen de 40.000 de euro pe 25 de ani este de 229 de euro lunar, aproximativ identica cu rata la un credit Prima Casa in conditiile de pret prevazute de legislatie (incluzand si comisionul anual FNGCIMM).

Creditul standard de achizitie locuinte Raiffeisen Bank este in continuare disponibil, putand fi accesat de catre clientii care nu se incadreaza in criteriul de eligibilitate de promotie (adica sa fie la achizitia primei locuinte). 

Alte articole