BRD, discutie pe Facebook despre accesarea programului Prima Casa

BRD – Groupe Société Générale a organizat o intalnire online, pe profilul Facebook al bancii, cu cei interesati de accesarea unui credit in Programul Prima Casa. Banca isi consolideaza astfel imaginea de institutie inovativa, construita in ultimii ani prin intermediul lansarii unor produse precum cardurile cu cei trei mari campioni – Ilie Nastase, Nadia Comaneci si Gica Hagi – , cardurile personalizate “A la Carte” sau cardurile contactless “Instant Pay”.

 

La intrebarile venite din partea utilizatorilor Facebook a raspuns un grup de consilieri coordonati de Directorul de Promovare si Distributie Persoane Fizice al BRD, Adrian Jantea.

 

 

Discutia a vizat toate aspectele legate de creditele Prima Casa acordate de BRD, atat la nivelul constituirii dosarelor de creditare, cat si in ceea ce priveste aspecte conexe, referitoare la legislatia care reglementeaza programul.

In momentul actual, BRD are peste 700 de dosare Prima Casa aflate in diferite stadii de analiza si aprobare, la nivelul FNGCIMM si in reteaua de unitati a bancii. Valoarea medie a unui credit Prima Casa acordat de BRD este de aproximativ 40.000 de euro, iar plafonul de garantare alocat bancii in aceasta faza a programului este de 32 milioane de euro.

 

 

„Avem o evidenta exacta a tuturor cererilor de finantare aflate in unitati si vom cunoaste exact momentul in care ne vom apropia de epuizarea plafonului care ne-a fost alocat”, a spus Adrian Jantea.

Dobanzile oferite de BRD la creditele Prima Casa sunt calculate in functie de indicele Euribor 3M, la care se adauga o marja de 2,25 puncte procentuale pentru duratele cuprinse intre 10 si 20 de ani sau de 2,50 puncte procentuale pentru creditele acordate pe o perioada intre 20 si 30 de ani.

 

 

„Prin solicitarile numeroase venite din partea clientelei, Programul Prima Casa se dovedeste a fi unul foarte util in perioada actuala. BRD a reusit sa fie flexibila si prompta, construind impreuna cu celelalte institutii implicate un traseu rapid pentru dosarele clientilor, si speram ca acest program sa continue in viitor”, a declarat Adrian Jantea.  

Alte articole