Piata imobiliara din Romania va fi mai bogata cu 500 de apartamente noi

In perioada ianuarie-iunie 2012, Tagor Capital, impreuna cu britanicii de la Patron Capital vor incepe constructia a cinci proiecte rezidentiale.

Ofer Lieberson, CEO si presedintele Tagor Capital, a precizat: "Cand a venit criza am modificat toate proiectele pentru a se potrivi noilor conditii. Acum vom construi proiecte cu apartamente mai mici, cu o camera si doua camere, cu parcarea supraterana gratuita, iar toate apartamentele se vor potrivi pentru Prima Casa. Preturile vor fi cuprinse intre 45.000 – 70.000 de euro. Am fost cu ochii pe piata si picioarele pe pamant. In conditiile actuale, pentru a reusi, trebuie sa construiesti pentru oamenii din Romania, nu pentru investitori. Nu ne asteptam ca romanii sa cumpere in stadiu de off-plan, dar avem bani sa construim si sa vindem", potrivit Money.

"A trebuit sa modificam PUZ-urile si credem ca acum e un moment bun sa incepem cu precautie sa construim. Apartamentele noi trebuie sa fie vandute la preturi pe care oamenii sa si le permita. La Bragadiru vom incepe un proiect, cu prima faza, care va avea 78 de apartamente dintr-un total de 500. Investitia in prima faza a proiectului este de cateva milioane de euro", a mai adaugat Lieberson. 

Alte articole