Northpoint Residence, cel mai vandut proiect din Corbeanca

Compania Regatta, promotorul exclusiv al Northpoint Residence, anunta vinderea in proportie de 75% a acestui complex. „Northpoint Residence este cel mai bine vandut proiect din Corbeanca. Finalizat in proportie de 80%, intregul ansamblu va fi gata de predare in aceasta primavara. Blocul din Northpoint Residence este dovada palpabila a faptului ca in Corbenca sunt de succes nu numai vilele, ci si cladirile de apartamente de mici dimensiuni. La aceasta ora mai avem disponibile doar patru apartamente! Corbeanca este o zona extrem de frumoasa si linistita, conferind unui ansamblu atat de dedicat cum este Northpoint Residence maximum de atractivitate,” a declarat Pompiliu Simion, real estate broker in cadrul departamentului vanzari rezidentiale al Regatta.

Facilitatile oferite de acest complex sunt printre cele mai complete si mai luxoase. Spatii de recreere (sala fitnes, salon de intretinere, teren de sport dotata cu nocturna si piscina in aer liber), club, spatii utilitare (o spalatorie si un supermarket) raspund nevoilor proprietarilor Northpoint Residence.

„In continuare Northpoint Residence este cel mai avantajos si din punct de vedere financiar. Desi preturile vilelor si apartamentelor nu mai beneficiaza de discounturile oferite in faza de proiect, in continuare ele sunt cele mai mici de pe piata. Pretul mediu pe metru patrat este de 825E (cu TVA inclus) reprezentand o crestere de doar 10% fata de pretul de pornire,” a subliniat Simion.

Northpoint Residence isi continua dezvoltarea, la finele lunii februarie urmandu-se a se declansa cea de-a doua faza a proiectului si anume trei blocuri, trei vile duble si spatiile de recreere (terenul de tenis si clubul cu piscina).
In ceea ce priveste arhitectura si structura noilor imobile acestea sunt identice cu cele din faza intai. Aceasta faza va intregi Northpoint Residence, intregul proiect urmand a fi complet finalizat la mijlocul anului 2008.

Vizitand www.northpointresidence.ro puteti afla atat detaliile constructive ale ansamblului, dar, in acelasi timp, puteti vedea cele mai recente fotografii ale stadiului de executie.

Alte articole