Materiale revolutionare de protectie beton si metale, impermeabile si etanse

Exista 2 situatii cand iti doresti cea mai cautata tehnologie din industria chimica sau din industria care te intereseaza. Prima este ca din necunostinta de cauza poti sa dai peste cei care imita o tehnologie revolutionara si impanzesc piata cu produse surogat si a II-a, sa redescoperi ceea ce iti inchipuiai doar ca ar putea sa existe.

Pentru a evita orice confuzie, compania romano-olandeza Nanochem previzioneaza ca in urmatorii 3 ani, orice industrie care ar avea nevoie de acoperiri de protectie pentru beton si metale va „descoperi” ca solutie salvatoare poliurea, atat din punct de vedere al economiei, cat si al superioritatii tehnice.

Daca intrebati orice specialisti in tehnologii verzi, va vor raspunde ca poliurea are toate calitatile posibile pentru a depasi orice competitor in materie de protectie de acoperisuri, protectie rezervoare fata de coroziune, substante chimice sau alte elemente, acoperiri de protectie tevi, fitinguri sau conducte si protectie poduri metalice si din beton, tocmai pentru ca are rezistenta termica si mecanica superioare si aderenta mult mai buna decat orice vopsele consacrate.

Compania Nanochem, unicul reprezentant si distribuitor al concernului american Quaker Chemicals in Romania, va ofera consultanta gratuita in materie de tehnologii revolutionare din industria chimica si, evident, in materie de poliurea si alte solutii de acoperiri de protectie.

Pentru firmele de top, care doresc a fi la curent cu toate acestea si noutatile care apar, va invitam sa va abonati la RSS sau la newsletter, sectiuni special concepute in platforma online www.enanochem.ro.

Compania Nanochem mai pregateste in toamna aceasta o conferinta nationala de acoperiri de protectie, la care vor fi invitati specialisti ai concernului american Quaker Chemicals, aplicatori de acoperiri de protectie din Romania, antreprenori din constructii si lideri de opinie.
 

Alte articole