Investitie de 5,5 mil. EUR in proiectul Cosmopolis

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development a finalizat o investitie de 5,5 milioane euro intr-o noua etapa din faza a doua a proiectului Cosmopolis, etapa constand in 103 noi unitati rezidentiale. In total, pana acum, dezvoltatorul a investit 200 mil. euro in acest proiect gigant.

Investitiile Opus Land Development in Cosmopolis au inceput in 2006 si totalizeaza pana in octombrie anul acesta 200 milioane euro in infrastructura (strazi, utilitati, spatii verzi), blocuri, vile si spatii comerciale.

 

Pana in prezent din cele 103 locuinte, aproximativ 50% au fost vandute off-plan. Odata cu livrarea acestei noi etape, oficialii Cosmopolis considera ca vanzarile vor creste, estimand ca pana la finele anului vor termina de vandut tot stocul din cele 103 unitati.

 

Mixul apartamentelor care au fost finalizate cuprinde studio-uri, 2, 3 si 4 camere. Pretul unui studio incepe de la 38.000 euro plus TVA, iar duplexuri de 4 camere, incep de la 150.000 euro + TVA.

 

Proiectul este localizat in partea de N-E a Bucurestiului, in zona Pipera –Stefanesti. Pana acum in Cosmopolis a fost finalizata faza 1 care totalizeaza 586 de apartamente. In faza a doua au fost date in folosinta in prima jumatate a anului acesta 62 de apartamente iar in octombrie 2011 inca 103 locuinte (apartamente si vile). 

Alte articole