Franciza imobiliara, un business de succes cu suportul CENTURY 21 Romania

Compania CENTURY 21 Romania va fi prezenta la International and Branding Franchise Exibition, eveniment ce va avea loc in perioada 20 22 mai, la World Trade Plaza.

 

Inainte de 2008, aproape oricine putea face bani din tranzactii imobiliare, chiar si fara cunostinte sau instrumente specifice domeniului, in conditiile in care mai mult de jumatate erau tranzactii speculative. In ultimii 2 ani, situatia s-a schimbat radical, astfel incat numarul actorilor pe aceasta piata a scazut semnificativ. In opinia CENTURY 21 Romania, dintr-un total de aproximativ 900.000 unitati locative in Bucuresti, in 2010 s-au tranzactionat in jur de 4%, insa toate acestea au motivatii sociale reale in spate, semn ca piata se apropie de normalitate., a declarat Catalin Scripcaru, Presedinte CENTURY 21 Romania.

 

La standul CENTURY 21 Romania, deschis pe perioada evenimentului IBFE 2011, cei care vizeaza demararea unui business vor putea discuta cu reprezentantii companiei despre oportunitatea achizitionarii unei francize in imobiliare: Din punctul meu de vedere, in prezent exista o oportunitate imensa pe aceasta piata pentru oferirea de servicii cu adevarat profesioniste, la cele mai inalte standarde. Clientii finali, atat vanzatori cat si cumparatori, au nevoie de informatii si consultanta pe care nu le pot obtine singuri sau din partea multor agenti activi azi pe piata. Plecand de la acest fapt, achizitia unei licente CENTURY 21 ofera accesul la brand, know-how si suportul care sa asigure elementele mentionate anterior . Aceasta afirmatie se bazeaza pe expertiza retelei globale CENTURY 21, la care au acces toti francizatii. In plus, acestia beneficiaza de instrumente unice de marketing, precum analiza comparativa, de suport pentru recrutare, programe de training, strategie de business la cheie si programe de premiere pentru agenti., a adaugat Catalin Scripcaru, Presedinte CENTURY 21 Romania.

 

Duminica, 22 mai, de la ora 10.30, Cornel Istode, Business Development Manager CENTURY 21 Romania, va sustine o prezentare in cadrul IBFE 2011 menita sa explice conjunctura actuala de pe piata imobiliara si oportunitatea de a opera un business afiliat retelei CENTURY 21 in acest context.

 

Master franciza CENTURY 21 in Romania a fost preluata in 2010 de catre Catalin Scripcaru, Managing Partner Advanced Development, iar in prezent numara 7 agentii francizate, precum si o divizie de evaluari imobiliare.
 

Alte articole