Foloseste spatiul eficient

Observi ca nu mai ai spatiu destul pentru toate lucrurile tale? Iata cateva idei pentru a folosi spatiul pe care il ai mai eficient.

 

Insuficient sau Ineficient

Ai un spatiu de depozitare insuficient sau un spatiu ineficient? Este o mare diferenta.
Spatiu insuficient de depozitare inseamna ca nu ai destul spatiu pentru lucrurile tale. Spatiu ineficient de depozitare inseamna ca ai destul spatiu pentru lucrurile tale, dar ca nu-l folosesti la adevarata lui valoare. Majoritatea dulapurilor cuprind de doua ori mai multe lucruri decat au fost initial proiectate. Desigur, este important sa te asiguri ca nu pastrezi lucruri care nu-ti place, sau sunt demodate, dar este de asemenea important sa ai un spatiu eficient de depozitare pentru lucrurile care iti plac.

 

Instaleaza rafturi

Rafturile pe mai multe nivele, din plastic sunt foarte bune pentru dulapurile din bucatarie. Iar rafturile pe colt sunt minunate pentru rame cu fotografii si alte maruntisuri.

 

 

Foloseste locuri de depozitare

Exista de exemplu masute de cafea care au un spatiu de depozitare ascuns in interior.
Lazile de pat sunt perfecte pentru a depozita paturi si lenjerii de pat. Fii creativ si foloseste acest spatiu!

 

Nu uita de spatiul de pe perete

Cu siguranta vei gasi mult spatiu gol nefolosit pe perete. Poti atarna pe perete cani sau farfurii decorative. De asemenea se pot instala rafturi pe perete pentru diverse lucruri asa cum am amintit mai sus.

 

 

Aseaza lucrurile cele mai folosite la indemana

Ori de cate ori e posibil, depoziteaza lucrurile folosite cel mai des exact acolo unde ai nevoie de ele. De exemplu, depoziteaza lenjeria de pat in dormitor, sau casetele video langa televizor. Daca folosesti foarfeca pe birou dar si in incaperea unde cosi, atunci ar trebui sa ai doua perechi de foarfece, cate una in fiecare camera.

 

Patreaza-ti biroul curat

Exista atat de multe posibilitati de depozitare pentru CD-uri si dischete. Nu uita ca un birou curat este direct legat de productivitatea ta.

 

Roteaza-le

Poti avea multe lucruri care iti plac acasa dar sa nu ai destul spatiu. Poti tine de asemenea cont si de anotimp. Roteaza-le. Cu alte cuvinte, patreaza anumite lucruri depozitate o luna sau doua, si expune-le pe altele. Apoi, fa schimb, in functie de sezon si de necesitatile tale.

 

 

Alte articole