Expo Trafic – Expozitie pentru infrastructura de transport din Romania

 EXPO 24 Romnia, sub egida Consiliului Interministerial pentru Siguranta Rutiera, organizeaza, in perioada 28 – 29 iunie 2012, la Sala Polivalenta Bucureti, editia a III-a a expozitiei Expo Trafic. Deschiderea oficiala va avea loc joi 28 iunie 2012, ora 10, in prezenta oficialilor din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si Directiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Expo Trafic este conceputa ca o manifestare adresata administratiilor publice din intreaga tara, precum si specialistilor din domeniu, avand ca tematica utilajele si materialele pentru constructia si intretinerea infrastructurilor de transport, proiectare si constructii de drumuri si poduri, semnalizare rutiera, feroviara, maritima si aeriana, siguranta rutiera – sisteme de securitate rutiera, sisteme ITS, sisteme de parcare.

Evenimentul are ca scop mijlocirea contactelor dintre firmele expozante (productori si distribuitori in mare parte) si potentialii clienti, printre acestia numrandu-se primariile, administratiile cu raspundere in domeniul transporturilor, precum si firmele private.

 

Alte articole