Electrocasnice incorporabile premium cu plata in rate fara dobanda

Electrocasnicele din bucatarie sunt vechi, nefunctionale si chiar urate? Ti-ai cumparat un apartament nou si ai nevoie de electrocasnice, dar nu-ti mai ajung banii? Sau pur si simplu te-ai plictisit de cele vechi si-ti doresti altele noi, dar fara sa-ti golesti portofelul?

 

E simplu! Vino la showroom-ul Pyramis Romania din Otopeni, strada Avram Iancu, numarul 30, si alege-ti electrocasnicele care iti plac. Plata o faci in cate rate vrei tu la care nu se percepe nicio dobanda. O plateste Pyramis!
Poti opta pentru o solutie de utilare a bucatariei predefinita, adica unul dintre pachetele formate din plita, hota, cuptor, chiuveta si baterie, la preturi speciale. Sau poti sa-ti alegi produse individuale pe care sa le combini in functie de design sau beneficii.

Tot de la Pyramis iti cumperi si chiuveta si bateria pentru chiuveta. Avem peste 50 de ani de experienta in manufacturarea chiuvetelor din inox si suntem producatori globali. Gama de chiuvete Pyramis include o varietate de marimi, forme, materiale si preturi. E imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau.
 

Cu siguranta ochii ti se vor opri si asupra standului de vase de gatit. Calitatea vaselor de gatit este excelenta, iar designul este mai mult decat atractiv. Pyramis foloseste pentru produsele sale doar cele mai bune materiale: inox 18/10, invelis ceramic care nu contine substante nocive, iar baza este ranforsata pentru o distributie uniforma a caldurii astfel incat preparatele sa nu se arda.
Pyramis Romania este filiala a grupului elen Pyramis Metallourgia, producator chiuvete din inox, chiuvete din granit, vase de gatit, electrocasnice incorporabile: plite, hote, cuptoare, combine frigorifice, masini de spalat vase.

Alte articole