DARE International Trade Academy – inovatie pentru cariere de succes

Tot mai multe persoane intra in contact cu DARE International Trade Academy, pe masura ce tot mai multi romani povestesc experientele pozitie care le-au dinamizat carierele in urma colaborarii cu academia comerciala conceputa special pentru a identifica si forma cei mai buni specialisti in comert international.

Conform dare-tradeacademy.com, DARE este in acelasi timp „competitia care te va ajuta sa iti dezvolti competentele de comunicare si negociere, sa afli secretele comertului international, sa devii autonom intr-un mediu multicultural si multinational. Vei avea sansa sa cunosti multi oameni talentati, care sunt aici pentru a-si construi o cariera de succes in comert international – achizitii si vanzari internationale”.

Inovatia DARE International Trade Academy se refera chiar la conceptul deosebit pe piata de munca si educatie: te alaturi unor colegi ambitiosi care te sustin la drum si primesti, inca din prima zi de training, contract de munca pe perioada nedeterminata. Remuneratia depinde de competentele comerciale si lingvistice.

„Pe o piata mondiala aglomerata si dinamica, echipele noastre de achizitii si vanzari reusesc sa tranzactioneze bunuri din toata lumea si sa incheie afaceri de milioane de euro”, se mai precizeaza pe website-ul mai sus amintit.

Cei interesati de conceptul DARE International Trade Academy trebuie sa stie ca sunt organizate sesiuni de recrutare in Iasi, Constanta si Brasov, pe parcursul lunii octombrie. Date exacte si informatii pentru inregistrare pot fi obtinute online. Pentru date contact dare-tradeacademy.com, se poate vizita websiteul oficial. O sesiune de recrutare in stil DARE este cu totul inedita: primesti feedback in 48 de ore, dupa interviuri cu discutii libere (prezentari, jocuri de rol, interviuri, sesiune de intrebari si raspunsuri), intr-un mediu informal, prietenos.

Alte articole