Cel mai luxos camin pentru batrani acum si in Romania

Caminul pentru batrani Eden a fost conceput si dotat pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori ai familiei dumneavoastra. Sunt oferite conditii la cele mai inalte standarde occidentale de calitate cu un plus de personalizare si originalitate, intr-un mediu ambiant placut si familial menit sa va confere caldura si sentimentul de acasa. In mod exclusiv Caminul Eden are ca invitati, periodic, artisti consacrati: muzicieni, actori, scriitori, pictori, alaturi de care veti petrece momente unice ce va vor lasa in suflet amintiri de neuitat.

 

Centrul de ingrijire si asistenta medicala pentru batrani Eden este locul de tratament, odihna si de petrecere a timpului liber prin activitati recreative si de divertisment, care se remarca atat prin conditiile oferite rezidentilor, cat si prin calitatea serviciilor evaluate la cele mai inalte standarde.

 

Amplasat intr-o zona placuta, intr-un imobil din Bucuresti in zona padurii Baneasa, dispunand de 1.400 mp construiti, o curte desfasurat pe 1.600 mp, amenajata peisagistic cu terasa, foisor, piscina, jacuzzi, sezlonguri, mese+scaune, pavilion, se afla caminul Eden. Acesta dispune de dormitoare de cate 1, 2, 3, 4, 5 locuri, dotate cu mobilier nou, dressinguri spatioase, TV LCD, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati.

 

In caminul Eden se asigura 3 mese principale si 2 gustari. De asemenea se ofera servicii medicale precum kinetoterapie , reflexoterapie, terapie ocupationala, gimnastica medicala. In plus sunt organizate evenimente, petreceri, aniversari, jocuri, sporturi, concursuri, excursii, deplasari la teatru, circ, opera, vernisaje, muzee, concerte, etc. Periodic vor avea loc serate in incinta caminului Eden in compania artistilor consacrati: muzicieni, actori, scriitori, pictori. 

Alte articole