Care sunt cele mai importante proiecte imobiliare lansate in 2010?

In anul 2010 s-au facut investiti in jur de 500 de milioane de euro in proiecte imobiliare care au fost deja incepute sau care urmeaza sa fie demarate.

Printre cele mai importante proiecte imobiliare din 2010 se afla si Electroputere Parc care presupune modernizarea halelor industriale de la Electroputere printr-o investitie de 90 de mii de euro. Magazinele care vor ocupa jumatate din centrul comercial sunt Auchan, Kiabi, Leroy Merlin, Norauto si Decathlon.

 

Un alt proiect imobiliar demarat in vara lui 2010 este Colosseum Bucuresti, care este prevazut sa includa un retail parc si 3 mall-uri. Acest proiect presupune o investitie de 400 de milioane de euro iar printre chiriasi se afla hipermarketul Carrefour, magazinul Flanco si altele.

Centrul comercial Cora din Constanta este un alt proiect inceputul anul acesta in decembrie si este evaluat la o investitie de 100 de milioane de euro, relateaza DailyBusiness.

 

O alta investitie de proportii este cea a unei companii belgiene care a initiat dezvoltarea unui proiect de birouri in partea de nord a Bucurestiului. Investitia prevede fonduri proprii in valoare de 150 de milioane de euro.

Doldova Bazaar nu se ridica la nivelul investitiei mall-urilor fiind nevoie de doar 10 milioane de euro dar trebuie remarcat ca este unul dintre putinele proiecte care au reusit sa obtina finantare de la UniCredit Leasing.

 

Alte articole