Asigurarea – necesara pentru masina, dar si pentru casa

Cine cumpara o masina sau o casa prin credit ori leasing, cu siguranta va fi „obligat” de catre institutia financiara sa incheie o asigurare. De ce? Simplu, pentru ca nicio banca / companie de leasing / IFN nu doreste sa-si asume vreun risc in aceasta privinta, cu bunuri care se pot deteriora in situatii nedorite. Daca tu esti proprietar, de ce ti-ai asuma atunci astfel de riscuri?!

Dincolo de RCA si de asigurarea obligatorie pentru locuinta (care oricum nu este tocmai respectata de mare parte din populatie in tara noastra…), importate sunt si asigurarea Casco si asigurarea facultativa a locuintei, pentru protectie deplina. Doar asa poti avea siguranta totala a bunurilor pe care le ai. Pe website-uri precum www.rcalatineacasa.ro se poate incheia foarte simplu si rapid orice tip de asigurare pentru masina sau casa, dar si asigurari pentru calatorie si alte tipuri de polite extrem de utile, in functie de situatie.

Cand comanzi online o astfel de asigurare, economisesti timp, dar si bani, caci preturile sunt minime. Vrei asadar o asigurare ieftina? Intra pe website-ul mentionat mai sus, comanda online si vei primi spre exemplu RCA sau Casco direct la tine acasa, prin curier, fara sa platesti taxe de transport. Ai optiunea de a plati direct pe internet – plata online printr-un sistem securizat. Mai mult decat atat, daca ai un card de credit de la anumite institutii financiare, poti plati chiar si in rate egale, fara dobanda!

Atunci cand inchei o polita de asigurare, platesti putin, dar eviti cu siguranta o cheltuiala majora. Pretul unei asigurari, impartit la 12 luni, cu siguranta este unul extrem de mic pentru orice persoana – un cost care va fi nesemnificativ la nivelul cheltuielilor dintr-un an. Te asiguri insa ca totul va fi bine si planurile tale nu vor fi afectate de incidente nedorite care ti-ar putea provoca pagube materiale majore.

Alte articole