Apartamentele din Diamond Park Tineretului – Confort intr-un ambient natural

Complexul de locuinte Diamond Park Tineretului va pune la dispozitie apartamente finisate, "la cheie", cu 1, 2,3 sau 4 camere. Este situat pe Calea Serban Voda si se invecineaza la nord si nord-est cu cladirea Tehnic Club, Policlinica Cutitul de Argint si Parcul Carol, iar la est si sud-est cu Parcul Tineretului.

 

Localizarea centrala a complexului Diamond Park aduce o foarte buna accesibilitate. Statia de metrou Eroii Revolutiei este la cativa pasi de Diamond Park, iar locurile de parcare subterane sunt accesibile locatarilor in orice moment.

Lifturile tip Otis, pentru 6 persoane, sunt accesibile si persoanelor cu dizabilitati, au acces direct din parcarea subterana la fiecare scara. In interiorul complexului este amenajata o curte interioara cu alei pietonale, pavate cu dale si spatii verzi plantate, iar intregul complex este inconjurat cu un trotuar de garda.

 

Pentru detalii despre cum puteti vizita si alege o locuinta in Diamond Park, contactati-ne de indata! Detaliile sunt afisate la rubrica de contact.
Pentru detalii despre complex, imagini si alte informatii, vizitati-ne website-ul la adresa www.diamondparktineretului.ro . 

Alte articole