Ansamblul West Park

Developer: West Park Buftea

Localizare cartier: in Buftea, zona exceptionala, pe malul lacului Buftea (amplasament neinundabil) vis a vis de studiourile MediaPro, langa padure.

Suprafata totala teren: 40.000 mp
Utilitati: apa, gaze, canalizare, curent, internet si CaTV.
Nr. vile: 50 + doua blocuri
Tipuri de vile: doua modele: vile individuale pe malul lacului si vile cuplate, arhitectura avantgardista.
Suprafete construite: 393 mp (vile individuale) si 304 mp (locuintele cuplate)
Suprafete teren: cca 700-800 mp pt vilele individuale si cca 400 mp pt. locuintele cuplate

Facilitati: Club cu piscina (200 mp), bar, restaurant, ponton, dotari sporturi nautice, terenuri de sport, bowling si biliard. Zona de servicii cu: minimarket, gradinita, farmacie, cabinet medical, coafor, spalatorie, sala fitness. Spatii verzi generoase, arbori seculari, locuri de joaca pentru copii. Sala de conferinte. Parking 300 locuri, acces securizat in ansamblu.
Descrierea ansamblului: Ansamblul West Park Buftea isi propune sa ofere viitorilor proprietari un stil de viata unic intr-un mediu natural de exceptie.
Cele 50 vile si cele doua imobile de apartamente au fost concepute pentru a oferi ample spatii interioare, terase generoase cu verere panoramica la lac si la parcul natural in care sunt amplasate. Arhitectura acestora este futurista, formele abordate sunt foarte originale, dar integrate in peisaj, iar compartimentarea interioara raspunde exigentelor unor familii moderne. In plus, vilele individuale sunt situate pe malul lacului, ele oferind un acces direct la acesta; ansamblul va avea 320 m deschidere la lac. Vilele ofera si posibilitatea amenajarii unui birou/ unor birouri in cadrul acestora.

Preturi:
Vilele duplex: 240.000 Euro
Vilele individuale: de la 350.000 Euro
Preturile includ: teren, toate utilitatile, TVA

Termen de livrare: 2007
 

Alte articole