Ansamblul Mogosoaia Padure

Developer: ACED Construct

Localizare cartier: in Mogosoaia, str. Troitei, zona de vile; acces facil, la doar 300 m de soseaua Chitila Padure si in apropierea padurii

Suprafata totala teren: 11.000 mp

Utilitati: toate utilitatile: apa, gaze, canalizare si curent
Nr. vile: 17
Tipuri de vile: mai multe modele individuale, din caramida sau pe structura de lemn, sau in sistem mixt.
Suprafete construite: 250-300 mp
Suprafete teren: 450-600 mp

Descrierea ansamblului: Ansamblul Mogosoaia Padure iese in evidenta in primul rand prin accesul deosebit de rapid si facil, cei 250-300m pana la drumul principal fiind strabatuti pe o starda larga si care va fi asfaltata de constructor la finalul lucrarilor.
Ansamblul ofera 17 vile individuale de suprafete ample amplasate pe loturi generoase. Developerul propune mai multe sisteme constructive, astfel incat clientul poate sa opteze pentru modul de realizare a constructiei.
Vilele au o arhitectura deosebita, ele prezentand interesante jocuri de volume, iar formele camerelor nu sunt intotdeauna dreptunghiulare. De la ferestrele de la etaj si mansarda se desfasoara o panorama degajata, fiind vizibila toata zona de vile si padurea.

Preturi:
Vila Martha (260 mp): 260.000 Euro
Vila Daniela (250 mp): 235.000 Euro
Vila Carmen (300mp): 300.000 Euro
Preturile includ: teren, toate utilitatile (apa, canalizare, electricitate, gaze), proiectare, autorizatii, gard, drum servitute, TVA si casa la cheie

Termen de livrare: sfarsitul 2006

Alte articole