Ambient Expo si Construct Expo: targuri internationale pentru decoratiuni interioare, mobilier si materiale de constructii, 29 martie – 1 aprilie 2012

Aflat la editia a XIX-a, targul va fi organizat intr-un nou concept care respecta tendintele inregistrate la nivel international, de catre marile targuri cu tematica similara. Astfel, incepand din acest an, tematica targului va fi imbogatita cu domeniul mobilei.

 

AMBIENT 2012 cuprinde urmatoarele sectoare tematice principale:
– produse si sisteme pentru finisaje
– amenajari de interior
– amenajari exterioare
– piscine
– mobilier
– echipamente electrocasnice
– oferte imobiliare in domeniul rezidential

 

Ultimele doua editii ale targului s-au bucurat de participarea a peste 600 de companii, din care mai mult de 30% au fost firme straine, si aproape 20% au fost firme la prima participare. In acelasi timp, standurile firmele expozante au fost vizitate de peste 35.000 de persoane, atat specialisti, cat si public larg.

Construct Expo este un targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii.

 

Manifestarea expozitionala este dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, la nivel national si international, pentru urmatoarele domenii:

– Produse si sisteme pentru constructii
– Amenajari exterioare edilitare
– Utilaje industriale si echipare de santier
– Proiectare, consultanta, design
– Antreprenoriat si executie

 

Expozitia se adreseaza profesionistilor din domeniul materialelor, tehnologiilor, echipamentelor si utilajelor de constructii si se va defasura in aceeasi perioada cu AMBIENT, EXPO FLOWERS si ANTIQUE MARKET.

Editia anterioara a CONSTRUCT EXPO a reunit un numar de 301 firme expozante atat din Romania cat si din strainatate, care au expus pe o suprafata de 25.900 mp. Gradul de internationalizare al manifestarii a fost de 20%, iar numarul de vizitatori a fost de 15.900, specialisti si public larg.

Alte articole