73 de vile la Tartaresti cu pret de pornire 170.000 euro

Un nou proiect rezidential rasare, de data asta in Dambovita, in localitatea Gulia, Comuna Tartasesti. Proiectul este in propietatea comapaniei Ozone Residences ce va sustine acesta investitie contra sumei de 18 milioane euro. OZONE FOREST RESIDENCES este format din 73 de vile individuale, un teren de minifotbal, 2 terenuri de tenis, parc cu locuri de joaca, gradinita cu afterschool, complex cu piscina, sala de fitness, supermarket, punct sanitar si birou administrativ.

Complexul ofera locuitorilor sai un confort deosebit in mijlocul naturii. Este situat la marginea unei paduri, la 19 km de centrul Bucurestiului, pe DN 7 Bucuresti-Targoviste, in localitatea Gulia, Comuna Tartasesti, pe un teren in suprafata totala de 51000 mp.

Locuintele sunt spatioase, moderne si practice, avand suprafete construite de 180, 200 respectiv 233 mp, iar loturile de teren au suprafete cuprinse intre 350 si 670 mp.

Fiecare locuinta de Tip A si Tip B dispune de vestibul, bucatarie, dining, living, 1 grup sanitar, 1 dormitor pentru oaspeti sau birou, spatiu de depozitare si terasa, la parter, iar la etaj, 1 dormitor matrimonial cu baie proprie, doua dormitoare, 1 baie si terasa.

Fiecare locuinta de TIP C dispune de vestibul, bucatarie, dining, living, 1 grup sanitar, camara si terasa la parter, iar la etaj,1 dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, doua dormitoare si 1 baie.

Fiind situat in partea de nord, nord-vest a Bucurestiului, complexul permite un acces lejer la principalele artere rutiere (Linia de centura, Autostrada Soarelui, Autostrada Bucuresti Pitesti, DN1).

Locuintele se pot achizitiona si fara finisaje interioare.

Preturi: intre 170.000 si 270.000 EUR (in functie de tipul de locuinta si de marimea terenului)

Alte articole