3.000 de persoane au trecut pragul Condorium, cu gandul de a cumpara o locuinta

Targul de Apartamente Condominium 2007, organizat in perioada 15-18 februarie, a fost vizitat de circa 30.000 de persoane, dintre care 3.000 si-au manifestat intentia de a-si achizitiona o locuinta, a declarat pentru The Money Channel, directorul general al Plus Media, Felicia Iordache. "Aproximativ 3.000 de vizitatori si-au manifestat interesul de a merge spre vizionare pe santier, la dezvoltatori sau la agentiile imobiliare care intermediaza tranzactiile", a precizat Iordache.

Potrivit directorului general Plus Media, una din cele doua companii care au organizat evenimentul, romanii s-au aratat interesati in special de apartamentele de doua si de trei camere. Au existat si 10-15 cereri pentru proprietati exotice, situate pe litoralul Marii Negre sau in Grecia, in zone precum Halkidiki, Salonic si in insule. in schimb, strainii au cautat resedinte pentru expatriati sau proprietati pentru investitii, a mentionat Iordache.

"Spre deosebire de alte editii de acest gen, vizitatorii au cantarit atent raportul calitate/pret, ceea ce demonstreaza o crestere a gradului de informare si interes al publicului privind astfel de detalii. Potentialii clienti au intrebat in special de pret, locatie, de suprafetele locuintelor, dar si de finisaje", a adaugat directorul general al Plus Media.

Targul de Apartamente Condominium 2007 a fost organizat de companiile Pro Active Business Communication si Plus Media, specializate in relatii publice si organizarea de evenimente, targuri si expozitii. Cel doua firme activeaza pe piata romaneasca de peste sase ani si pregatesc alte doua evenimente: Targul Regional de Apartamente Condomium – Cluj Napoca si Salonul Condomium-DECO, care se vor desfasura in perioada 17-20 mai 2007, la Expo Transilvania Cluj Napoca.

Sursa: NewsIn

Alte articole