Timp liber pe internet – divertisment pe smartphone si tableta

Internetul este astazi un prieten apropiat pentru un numar foarte mare de romani, iar acest numar creste permanent. Inca exista, se pare, aproximativ o treime din populatia Romaniei care nu are nicio tangenta cu internetul, insa in extrema cealalta exista persoane care deja isi leaga viata puternic de mediul online, chiar si pentru activitatile de zi cu zi – de la shopping la plata facturi, de la comunicare la divertisment, de la informare la scopuri educationale.

Divertismentul digital a capatat o importanta majora mai ales in urma evolutiei tehnologice din ultimii ani. Pe de o parte, accesul la internet a devenit extrem de ieftin, chiar daca a crescut viteza pana la cote nesperate. Pe de alta parte, dispozitivele de acces la internet au intrat in era mobila, asa ca exista acum smartphone-uri, tablete si laptopuri extrem de usoare, ultra-portabile. Avand toate acestea la dispozitie, evident ca divertismentul este la cateva click-uri distanta.

Fie ca doresti sa urmaresti video-uri amuzante, fie ca esti in cautare de un film bun, sigur ai acces la astfel de resurse pe internet. Poate vrei sa asculti muzica sau poate vrei pur si simplu sa te joci – totul este acolo, pe internet, la indemana ta. Pana si multe agentii de pariuri online au „atacat” acest mediu inclusiv in Romania, unde au primit licenta pentru jocuri de noroc la distanta.

Unibet, NetBet, winmasters si sportingbet sunt doar cateva dintre brandurile care se promoveaza acum pentru a capta atentia pasionatilor de sport. Toate acestea au ambasadori de brand de calibru, personalitati din fotbalul romanesc – Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, Gabi Balint si Gica Craioveanu. Acest aspect dovedeste implicarea puternica a respectivelor branduri in piata romaneasca.

Cei interesati de ponturi pariuri fotbal gasesc online tot ce vor – de la informatii si strategii, la concursuri, promotii si meciuri live. Nu intamplator au devenit atat de populare pariurile live, caci pot fi accesate direct de pe smartphone si sunt „dublate” de ponturile accesibile in comunitatile pariorilor online, asa cum este SuperPont.com. Timpul liber al oricarei persoane s-a schimbat profund, insa este bine sa nu fie aleasa o activitate sedentara in totalitate. Spre exemplu, poti paria online de pe smartphone in timp ce esti in parc, la sala de fitness sau chiar in timp ce vizionezi un meci de fotbal pe stadion.

Alte articole