Regatta, compania imobiliara ofera discount la magazinul de lux Azay

Regatta Real Estate Company, liderul brandurilor romanesti de imobiliare, rasplateste fidelitatea clientilor sai "oferindu-le cadouri de „casa noua” – seturi de masa din colectiiile furnizorilor Casei Regale a Marii Britanii si tacamuri din argint sau aurite, precum cele folosite la bordul Titanicului si a primului avion supersonic Concorde", potrivit unui comunicat de presa.

 

Regatta Real Estate Company a incheiat, la inceputul lunii octombrie 2010, un parteneriat cu magazinul de lux Azay.

Eduard Mircea Uzunov, presedintele companiei Regatta Real Estate Company a declarat: „Parteneriatul cu Azay s-a nascut din dorinta noastra de a ne rasplati clientii, de a le multumi pentru increderea pe care ne-au acordat-o in momentul in care au ales serviciile noastre. Vrem sa le oferim un dar de casa noua, indiferent daca vorbim despre persoane care si-au schimbat domiciliul sau despre firme care si-au mutat sediul. Produsele celor de la Azay vor aduce cu siguranta un plus de rafinament si eleganta reprezentand, in acelasi timp, un simbol al aprecierii noastre pentru alegerea facuta in momentul in care au apelat la noi”.

 

Fiecare dintre clientii Regatta va primi un voucher, insotit de o scrisoare personalizata si un catalog cu produsele Azay, care ii ofera o reducere de 10% la achizitia obiectelor pe care le gaseste in magazin.

 

Cei ce vor trece pragul magazinului vor fi intampinati de colectiile furnizorilor Casei Regale a Marii Britanii. Vor regasi aici seturi de masa din cel mai fin portelan, marca Minton sau Wedgwood. Şi pentru a ramane in atmosfera regala, clientii pot alege si tacamurile din argint sau aurite purtand semnatura celebrului Arthur Price si care au fost, de-a lungul timpului, atat alegerea ambasadorilor cat si a Reginei si a Printului de Wales. 

Alte articole