Reabilitarea termica a cladirilor: BCR – Policolor, colaborare

O conventie de colaborare privind reabilitarea termica a cladirilor a fost semnata intre Banca Comerciala Romana (BCR) si DEKO Professional membru al grupului Policolor – Orgachim. Banca asigura credite cu dobanda subventionata integral de catre stat proprietarilor de locuinte sau asociatiilor de proprietari care doresc sa isi reabiliteze termic imobilele, iar societatea Deko Professional contribuie la avansul necesar anveloparii termice.

“Oferim acum o solutie completa de reabilitare termica a locuintelor. Pe de o parte asiguram finantarea care beneficiaza de dobanda subventionata de stat, iar pe de alta parte DEKO Professional – Policolor sprijina programul contribuind la avansul necesar anveloparii termice” a declarat Melania Mirea, sefa Departamentului Dezvoltare Afaceri si Produse Micro si PFA din cadrul BCR.

BCR a semnat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului o conventie privind plata dobanzii aferente creditelor bancare cu garantie guvernamentala pentru reabilitarea termica a cladirilor de locuit. Perioada de acordare a creditului este de maximum 5 ani, iar dobanda este integral subventionata de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Banca nu percepe niciun alt comision in afara comisionului de gestiune solicitat de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici si Mijlocii S.A. – IFN. BCR ofera, gratuit, consiliere pentru intocmirea dosarului de finantare.

DEKO Professional, membru al Grupului Policolor-Orgachim, pune la dispozitia beneficiarilor sistemul complet DEKOTHERM de termoizolare a cladirilor pentru mentinerea sub control a temperaturii in spatiul locuit, in acelasi timp asigurand imobilelor un certificat energetic foarte bun, care le sporeste valoarea.

 

In cadrul programului destinat asociatiilor de proprietari, BCR propune un pachet complet de produse si servicii bancare, care contine gratuitatea tuturor operatiunilor intrabancare, abonament la serviciul de efectuare plati prin canale alternative fara comision lunar si carduri de debit fara comision anual, precum si dobanzi preferentiale la constituirea depozitelor in lei la o luna.

De asemenea, BCR ofera firmelor de constructii care iau parte la programul de reabilitare termica a locuintelor dobanzi avantajoase pentru sumele constituite ca garantie de buna executie a lucrarilor.
 

Alte articole