Reabilitarea termica a 250.000 de apartamente va incepe in primvara lui 2012

Potrivit ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, in primavara anului viitor vor incepe lucrarile la reabilitarea termica a 250.000 de apartamente.

 

Udrea a precizat ca spera ca la finalul lunii ianuarie sa gaseasca partenerul privat pentru acest proiect de reabilitare termica. Ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului a spus ca au primit o oferta de la Samsung dar ca ar mai fi si alte companii interesate, potrivit Evenimentul Zilei.

"In 2012 intentionam sa incepem reabilitarea termica pentru 250.000 de apartamente. Printre reusitele din 2011 in a gasi finantari si din alte surse se numara acordul CE de a primi fonduri europene din realocarile de la programele sectoriale.

Sumele vor veni la MDRT pentru finantarea proiectelor de reabilitare termica. La finalul primaverii vom demara lucrari pentru 250.000 apartamente.

 

Ne propunem sa folosim parteneriatul public privat. Suntem printre cei care au fortat aprobarea acestei legi pentru ca este important sa ai aceasta resursa cand de la bugetul de stat nu sunt sume suficiente", a precizat Elena Udrea. 

Alte articole