O husa de smartphone nu costa o avere, dar ajuta foarte mult

Ce este bun trebuie sa coste mult? Depinde de situatie. In cazul smartphone-urilor, se poate spune ca da: tehnologia de ultima generatie costa mult, mai ales daca este luata la pachet cu un brand. De ce costa in jur de 1000 de euro un gadget varf de gama, recent lansat? Pentru ca o parte din pret este de fapt cercetare, inovatie, iar o alta parte din pret este… marketing. Asa functioneaza lucrurile si este poate firesc sa se intample astfel.

O husa de smartphone nu costa o avere, dar ajuta foarte mult. Si se poate spune ca o husa de smartphone chiar daca nu costa o avere, uneori poate sa protejeze o avere, daca ne gandim la investitia in acel smartphone… Husele de smartphone sunt disponibile in modele variate. Poti selecta huse samsung s8 de diverse tipuri, de la preturi foarte mici, pana la unele cu preturi ceva mai consistente, dar care impresioneaza si la partea de aspect. Unele huse sunt doar un invelis de silicon, altele folosesc piele si alte materiale ce puncteaza in zona de estetica.

Indiferent ce model de smartphone ai, cu siguranta exista in magazine o husa potrivita, perfecta de fapt pentru acest dispozitiv. Expertii recomanda sa cumperi intotdeauna huse dedicate acelui model de telefon mobil pe care il ai. Astfel, daca ai poate Huawei P9 Lite, un model popular si destul de accesibil romanilor, trebuie evident sa cauti sa achizitionezi modele de huse huawei p9 lite.

Nu conteaza ce model de smartphone ai, sigur vei gasi o „imbracaminte” pentru el. Daca ai cumparat un model de la un brand de top (Samsung, Huawei sau Apple – iPhone), cu siguranta nu doar ca vei gasi ceva, ci vei gasi o multime de modele de huse. Telefonul tau mobil va avea astfel sansa de a fi cu adevarat original in noua sa „haina”. Dincolo de protectie, partea buna este ca ii oferi culoare, identitate.

Smartphone-ul va arata cu adevarat bine, poate chiar mai bine decat arata in fotografiile oficiale. Inca ceva important: cand te-ai plictisit de un anumit model de husa, o poti schimba foarte usor. Gasesti alta husa si gata, ai un telefon nou, cel putin la partea estetica. Smartphone-ul nu doar ca va arata bine mereu, dar va functiona bine, fara a fi afectat usor de factorii externi ce pot „vatama” dispozitivul…

Alte articole