Northpoint Invest

Developer: Standpoint Invest

Localizare cartier: in Corbeanca, in c.m. rezidentiala parte a acesteia, langa Paradisul Verde

Suprafata totala teren: 18.000 mp

Utilitati: apa, gaze, canalizare, curent, internet si CaTV.

Nr. vile: 20 vile + blocuri

Tipuri de vile: doua modele de vile cuplate (duplex)
Suprafete construite: 205 si 235 mp
Suprafete teren: cca 260 mp

Descrierea ansamblului: Ansamblul Northpoint Residence isi propune sa ofere clasei medii niste locuinte practice situate in apropierea capitalei, in mijlocul naturii. Zona aleasa de developer este o oaza de liniste in apropierea padurii, fiind in acelasi timp usor accesibila din Bucuresti. Puternica dezvoltare pe care Corbeanca a cunoscut-o in ultimii ani fac din aceasta oferta o adevarata investitie, preturile proprietatilor avand un trend puternic ascendent.
Cele 20 vile si imobilele de apartamente au fost concepute pentru a oferi un cadru de viata placut si intim. Locuintele asigura spatiu suficient pentru o familie cu 2-3 copii, iar spatiul de la masarda ofera posibilitatea amenajarii unui birou, unui hobby-room sau unei zone de fitness.
Aceasta daca veti mai avea nevoie de fitness in vila, intrucat ansamblul va fi prevazut intr-o a doua faza prevazuta pentru 2008 cu teren de tenis, spatiu comercial, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara, eventual un club in functie de dorintelor viitorilor proprietari.

Preturi: Vilele duplex: 185000 si 200000 Euro
               Apartamentele: intre 78000 si 140000 Euro
Preturile includ: teren, toate utilitatile, TVA

Termen de livrare: vilele sf. 2006- martie 2007, iar primul bloc in august 2007

Alte articole