Informatii utile despre reparatii electromotoare in Bucuresti

In domeniul electric auto, una dintre problemele cu care se confrunta posesorii de masini se refera la necesitatea de reparare a electromotorului. De cele mai multe ori se poate evita inlocuirea electromotorului (operatiune cu cost foarte mare). In schimb, se poate opta pentru reparatii sau reconditionari de electromotoare.

Acest lucru se poate face intr-un service specializat, asa cum este cel din Bulevardul Energeticienilor nr. 86, Bucuresti. Cei ce au nevoie de reparatii electromotoare pot gasi pe www.reparatii-electromotoare.ro informatii de contact. Este de ajuns un apel telefonic sau un email pentru a intra in contact, pentru a solicita orice fel de informatii de la specialistii firmei si eventual pentru a face o programare in service.

„Pentru reparatii electromotoare auto, dar si pentru alte reparatii ce tin de domeniul electric, reparatii alternatoare, verificari si reparatii ale instalatiei electrice, va stam la dispozitie in service-ul nostru din Bucuresti, unde va asteapta o echipa formata din mecanici auto si electricieni cu o vasta experienta in domeniu. Specialistii nostri in reparatii electromotoare vor analiza problema dumneavoastra si va vor indica solutia optima, din punct de vedere al raportului calitate / pret. Exista si posibilitatea de schimbare a electromotorului sau de reconditionare a acestuia”, spun oficialii companiei.

Fiind un service multi brand, orice masina poate fi primita. Se pot repara astfel electromotoare indiferent de marca sau de modelul masinii, de la masini economice la masini de lux. Specialistii au experienta indelungata in domeniu, tocmai pe nisa de reparatii electromotoare. Astfel, totul va decurge rapid, in cele mai bune conditii, fara compromis.

Compania de reparatii electromotoare a investit in scule si unelte performante, in tehnologie de ultima generatie. Drept rezultat, orice interventie este realizata repede si exact, fiecare actiune fiind precisa. Preturile sunt mici, compania promite cele mai ieftine servicii de pe piata, insa in conditii legale, pentru siguranta si garantie.

„Ne-am orientat catre achizitia unor unelte si scule profesionale, am angajat cei mai priceputi mecanici si electricieni auto si iata-ne in situatia de a presta servicii de cea mai buna calitate”, evidentiaza reprezentantii service-ului.

Alte articole