Alege mobila potrivita

Cand cumperi o casa sau planuiesti sa o redecorezi, investitia majora in ceea ce priveste decorul din casa merge spre mobila. Si cum reusesti sa ajungi la un punct comun cu ideile parintilor tai si mobilierul urat al sotului tau din perioada burlaciei, cand tu iti doresti o mobila stilata?!

 

Ce te faci daca ai in casa o canapea veche in stil Victorian? Trebuie sa faci un compromis. Daca canapeau este intradevar oribila, dar inseamna mult pentru el, ia in considerare sa o reconditionezi. Casatoria inseamna compromis, si daca faci acum un compromis, il poti folosi intr-o viitoare disputa.

 

Pur si simplu spune nu

Parintii binevoitori si bunicii te vor aglomera cu orice tip de mobila urata. Ei nu sunt draguti si nu incearca sa te ajute, ci vor si ei sa scape de ea. Spune nu, incearca sa-i ajuti sa scape de aceasta mobila in mod potrivit – o casa de consignatie sau o licitatie poate fi o optiune. De indata ce ajunge in casa, nu mai scapi de ea!

 

Rabdarea este o virtute!

Cand decorezi casa sau ai un plan de redecorare, primul lucru pe care vrei sa-l faci este sa fugi si sa cumperi mobila. Nu fa asta! Vei sfarsi prin a alege cea ce este mai convenabil si iti poti permite, si asta nu este intotdeauna cea mai buna alegere. Ai rabdare, planifica ce ai nevoie pentru fiecare camera si decide ce ai nevoie ( canapele, paturi, dulapuri etc). Daca accepti mobilier pentru a-ti umple spatiul, asigura-te ca e doar temporar.

 

 

 

Fa-o sa arate bine!

Daca tii cont de buget cand decorezi camerele, exista totusi o posibilitate pentru ca mobila sa arate bine.
Mobilierul poate fi vopsit si reconditionat pana cand este de nerecunoscut. Fii creativ – daca acea canapea veche si urata iti distruge sugraferia, cumpara o husa pentru ea. Daca nu poti sa mai suporti masa mare din sugrageria mamei tale, incearca sa o luminezi cu o fata de masa vesela.

 

Poti sa-ti mobilezi casa fara sa cheltui o avere. Secretul sta in a planifica, a avea creativitate, impuneti punctul de vedere cand trebuie si fa un compromis din cand in cand.
 

Alte articole