Acasa si oriunde, pariurile sportive sunt mereu la indemana, online

Tot mai multe lucruri sunt la indemana noastra pe internet; socializam, citi email-uri si stiri, planificam calatorii, participam la cursuri online, facem banking online, platim facturi fara sa mai mergem la sediul furnizorilor si tot pe internet facem shopping. Mai ales daca folosim un dispozitiv mobil (smartphone sau tableta), avem totul la indemana indiferent daca suntem acasa sau oriunde, chiar si in miscare (de exemplu in masina sau in tren). In plus, laptopurile au devenit si ele ultra-mobile – exista numeroase dispozitive care cantaresc aproximativ 1kg sau chiar mai putin, dar care pot fi utilizate pentru o experienta completa, atat in scop profesional, cat si in scop personal.

La fel se intampla si cu pariurile sportive, care au intrat in „epoca” online. In Romania exista inclusiv un cadru legal care permite jocurilor de noroc sa se dezvolte pe internet si sa fie accesibile tuturor utilizatorilor cu varsta de cel putin 18 ani. Ca si pasionat de pariuri sportive, nu mai este necesar sa mergi in agentii offline pentru a juca biletul zilei in mod „traditional”.

Tehnologia este de partea ta si te vei bucura de o experienta perfecta mai ales daca alegi o casa de pariuri online precum Unibet. Cu milioane de clienti in intreaga lume (mai exact, peste 13,5 milioane), Unibet ofera jucatorilor romani o platfoma impresionanta, in care s-a investit masiv in ultimii ani. In plus, poate fi utilizata aplicatia pentru mobil, pentru pariuri rapide, inclusiv pariuri live pe cele mai populare competitii sportive – fotbal, dar nu numai.

„Viziunea noastra este sa fim lideri in lumea globala a jocurilor de noroc online. Misiunea noastra este de a ne concentra pe nevoile clientilor nostri pentru a le oferi cele mai bune produse si servicii, o transparenta totala si un mediu sigur pentru jucatori. Suntem mandri sa utilizam sistemul inovator de siguranta a jucatorului cu depistare Precoce (PS-EDS), care asigura ca sunteti mereu in control si detecteaza cat mai devreme posibil comportamente problema”, subliniaza reprezentantii Unibet pe website-ul oficial al companiei.

Acasa, la birou, la mall, la cinema, in trafic sau oriunde te-ai afla, poti plasa imediat pariuri pe competitii precum Champions League, Europa League, Liga I sau alte campionate de fotbal extrem de populare in randul pasionatilor de sport din tara noastra – Premier League, Bundesliga, Serie A, Primera Division etc. De fapt, indiferent de sportul preferat, sigur exista o multime de optiuni de pariere pe website-ul Unibet.

Pot fi incercate chiar pariuri la curse de cai sau curse de caini, fara a mai vorbi despre pariurile politice si pariurile pe evenimente speciale, asa cum sunt Premiile Oscar sau Premiile Zmeura de Aur. Cei de la Unibet isi surprind mereu clientii in mod placut, inclusiv prin politica de bonusuri si campanii promotionale, dincolo de cotele foarte atractive in orice moment.

Alte articole